Add new comment

Submitted by Anonymous (not verified) on Thu, 27/09/2018 - 16:22
 

Het is heel raar en niet heel makkelijk te vinden maar na enig zoeken heb ik een post gevonden van iemand anders met de oplossing voor dit probleem.

Wanneer de software wordt geinstalleerd word er in de folder C:\Program Files (x86)\VTech\DownloadManager\Applications een map aangemaakt met een versienummer er in, bijvoorbeeld "Kidizoom_1618_NL_dut" met daarin een aantal bestanden.

Als u de Kidizoom aansluit op uw PC dan zal er een "drive" worden geopend in een nieuw venster die een naam heeft met ook een nummer erin, bijvoorbeeld "VTech 1716". Het nummer van de map moet overeenkomen met het nummer van de Kidizoom anders wil het niet werken.

Sluit de applicatie Explor@ Park
Maak een backup van de oude folder in de map C:\Program Files (x86)\VTech\DownloadManager\Applications
Wijzig de foldernaam "Kidizoom_1716_NL_dut" (het nummer in de foldernaam) naar het nummer dat verschijnt in de naam van de drive die wordt aangemaakt op het moment dat u het horloge aansluit op de pc (bijvoorbeeld "VTech 1716")
In de map hernoem de plaatjes ook naar dit nummer, dus "1716-NL.png" en "1716-NL-connected.png" en open de XML file "DAAppConfiguration.xml" en wijzig alle oude nummers naar het nieuwe nummer.

Start Explor@ Park opnieuw op en als het goed is werkt alles en wordt het horloge herkent.

Succes ermee

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.