[Lifetime] Openbedrijvendag

Submitted by Anonymous (not verified) on Mon, 06/10/2008 - 20:23 | Posted in: Lifetime





Gisteren was het Openbedrijvendag. Ik ben met mijn ouders en Mieke Newtec gaan bezoeken. Newtec was mijn stage- en thesisplaats. Daar is eigenlijk voor mij alles begonnen. Des te langer ik III stuurde, des te meer ik mij begon af te vragen of ik wel in de IT sector wou blijven. Newtec toonde mij een gans ander beeld en ik zag in dat werken echt wel aangenaam kon zijn. Ik deed er ook mijn eerste groot Java project, en sindsdien ben ik bij Java gebleven. Ik kon zo snel iets bereiken met deze programmeertaal. Ik ontwikkelde en leerde er erg snel!



Niet alleen mijn programmeerkennis van Java ging er erg op vooruit, maar ook mijn sociale vaardigheden, mijn organisatie vermogen en het leren omgaan met de juiste tools kregen een absolute boost.



Uiteindelijk met al mijn kennis bij het voormalige Dolmen kunnen beginnen en op de dag van vandaag gebruik ik nog veel zaken die ik op Newtec geleerd heb.



Alles was nog hetzelfde als op mijn laatste stage dag :-). Enkele nieuwe gezichten, enkele oude gezichten.



't Was tof om nog eens door de gangen te wandelen :-) ...


Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.