[Movie] Deja Vu

Submitted by Anonymous (not verified) on Mon, 26/11/2007 - 18:56 | Posted in: Movies

Vermist (2007) met Filip Peeters, Koen De Bouw, Kevin Janssens, ...Vermist is de nieuwe film van Jan Verheyen die deze dagen zijn debuut maakt in de Vlaamse zalen.
Het verhaal gaat over een meisje dat na wat ruzie met haar ouders op een ietwat mysterieuze manier verdwijnt. Het team van de cel vermiste personen komt in actie en start zijn onderzoek.
Ik ben sowieso niet very-into Belgische films, al heb ik laatste tijd meer en meer het gevoel dat onze Belgische regisseurs ons landje goed vertegenwoordigen.


De film begon goed. Genoeg spanning en actie en ook wat volgde had een goede verhaallijn. Toch wil ik deze film niet echt de hemel inp rijzen. Ik had het gevoel dat Jan Verheyen zijn acteurs te veel nadruk liet leggen op het AN spreken. Ook de casting vond'k niet optimaal: Stan Van Samang is een goede acteur, maar paste niet in het profiel dat hij bij de Cel Vermisten moest spelen. Ik vond de film ook iets te kort en net op het einde bleek de spanning naar een hoogtepunt te gaan; maar de film werd blijkbaar daar afgesloten. Waarschijnlijk stond de timer op 90 min en zaten ze al aan 85 min: gevolg: het maar vlug afmaken.
Voor een Belgische film vond'k het zeer goed, dus laat mij zeker deze film niet afbreken! :-)Conclusie: 6/10

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.