Franks Carwash te Aalter: blijkbaar niet voor herhaling vatbaar ...

Submitted by Jochus on Tue, 14/12/2010 - 09:09 | Posted in: Lifetime

Zaterdag kon ik mijn wagen niet meer aanzien: man man, al dat zout, al dat zout. Het was zelfs zo erg, dat ik bijna niet meer in/door mijn eigen spiegels/ramen kon kijken :p. Ik probeer zo veel mogelijk mijn wagen met de hand te wassen (mijns inziens, de properste manier om een auto te kuisen), maar als het snel moet gaan ga ik naar zo'n self-service-carwash. Ik ben daar niet altijd zo tevreden van (zie ook hier). Het helpt alleen als je zelf nog eens een spons meepakt :-).

Nu, afgelopen zaterdag wou ik eens zo'n carwash met borstels proberen, je betaalt er helaas wat meer voor, maar de wagen lijkt mij wel properder.
Ik probeerde Franks Carwash, dat gelegen is langs de Knokkebaan (Aalter -> Knesselare). Vriendelijke kerel, al viel er mij een bepaald bord direct op: "We zijn niet verantwoordelijk voor schade aan voertuigen". Verdacht :p ... Nuja, volgens mij was het bord er alleen maar voor heel speciale gevallen ofzo.
Goed, door de carwash, en ik moet zeggen: ferm tevreden van het resultaat. Veel beter dan die "zelf-spuit-systemen". Echter, tegen de avond (en het was eigenlijk Sofie die het opmerkte), merkten we dat er heel veel krasjes waren in de rechterspiegel. Als ik wat verder rondkeek op de carrosserie, zag ik overal héél kleine schartjes (je moet er nu ook wel heel dicht op kijken, maar goed, ...). Dus de auto mag dan wel proper zijn, zo'n borstelmachine laat precies zijn sporen na op de wagen. Vervelende zaak, zeker omdat ik er niets tegen kan doen. Ten eerste: hoe kan ik bewijzen dat de scharten van de carwash machine komen? Ten tweede: het bord dat ophing net voor je de carwash binnen rijdt, dekt hem volledig ... Klote!

Comments

Submitted by CyCo on Wed, 15/12/2010 - 10:18
 

En daarom ga ik nooit (meer) naar zo'n carwash :)

Submitted by Anonymous (not verified) on Sun, 26/12/2010 - 20:11
 

en nu heb je een auto zoals vele mensen , als je een goeie carwash zoekt , ga dan eens naar Oostkamp ;)

Submitted by Jochus on Tue, 28/12/2010 - 02:00
 

Carwash Wildemeersch? :-)

Submitted by CyCo on Thu, 30/12/2010 - 19:52
 

Is dit hier een reclame-site geworden? :p
Een Audi R8 op de site maakt het nog niet per se een goede car wash natuurlijk ;)
(Maar het feit dat een car wash uberhaupt al een website heeft vind ik toch wel positief ;))
Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat het slecht is ofzo :) Maar ik zie niet meteen waarom het anders zou zijn dan pakweg de car wash waarover Jochen hier schreef.

Submitted by Anonymous (not verified) on Sat, 08/01/2011 - 22:46
 

Inderdaad Wildemeersch, ge moet eens gaan en dan eens oordelen.

Submitted by Anonymous (not verified) on Sat, 12/03/2011 - 12:58
 

ik heb al gezien dat de baas zelf er nu en dan met een draaiend hoofd bijloopt, tis net of hij gedronken heeft, hij doet bijna geen voorwas met zijn spuit, de carwash zelf is goed.

Submitted by Anonymous (not verified) on Wed, 20/02/2013 - 14:37
 

Echt sympathiek is de baas in ieder geval niet !

Submitted by Anonymous (not verified) on Sun, 14/07/2013 - 09:37
 

In Drongen is er een zeer goede carwash.je ziet er vooral luxe wagens naar toe gaan. dat zegt al meer als voldoende! en zeer goed van prijs.
11 euro is de duurste beurt.

Submitted by Anonymous (not verified) on Sun, 02/02/2014 - 12:30
 

In reply to by Anonymous (not verified)

waar is die carwash in Drongen?

Die Carwash in Aalter...heb het daar echt gehad....iedere keer dat ik daar ga moet ik zelf nog met een doek achter dat mens aan lopen....Kan evengoed het zelf doen thuis en ik heb een hekel aan auto's wassen... De helft van mijn wagen niet afgewreven en heb zo precies de indruk dat die twee je staan uit te lachen waar je bij staat!!!!!

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.