[Album] Foto's Weekendje Lanaken online!

Submitted by Anonymous (not verified) on Tue, 08/04/2008 - 23:25 | Posted in: Album

Zalig weekendje achter de rug! Mieke en ik zijn er een weekendje op uit geweest naar het verre Liiiiimbuuuuurg (Lanaken). Het weer zat helaas niet mee, maar we hadden gelukkig een plan B :-). We wouden vooral in het nationale park (Hoge Kempen) vertoeven (fietsen,wandelen, ...), maar door de regenbuien was dat niet meer aan te raden.Zaterdagmorgen was het allesinds al ferm aan het gieten toen we toekwamen in Limburg. We hebben besloten om dan maar Maasmechelen Village te bezoeken. Erg mooi om zien en aangenaam winkelen ;-). Daarna wouden we in Nederland een chocoladefabriek bezoeken, maar die was net gesloten waardoor we het gebouw niet meer binnen konden :-(. Maar dat deerde ons niet, want we zijn van daaruit naar Valkenburg vertrokken waar we de "Fluweelengrot" (ja zo geschreven :p) en de "Kasteelruïnie" bezochten (dit was een gecombineerd bezoek). Toen we uit de grot kwamen was het stralend weer, waar we dan ook enkele mooie foto's van hebben.Het was al vrij laat toen we terug aan de auto waren, en bovendien moesten we nog terug naar Lanaken. Eens aangekomen aan ons hotel, hebben we een frisse duik genomen in 'ons' zwembad. Doucheke gepakt en eens heerlijk gaan uiteten: ... SCAMPI's! :-D ! Toen we thuiskwamen stond er nog een fleske champagne te wachten op ons, op kosten van het hotel ^^. We sliepen in een 8-persoonskamer. 3 dubbele bedden en 2 enkele persoonsbedden. Plaats genoeg dus ;-)Zondagmorgen genoten we van een heerlijk uitgebreid buffet. Erg veel treuzelen konden we niet doen, we wouden nog heel wat dingen bezoeken! We moesten echter selectief zijn, en we hebben besloten om de mijnen in Winterslag (Genk) te bezoeken. Erg knap om zien! Daarna vertrokken we naar de gevangenis in Tongeren. Daar zitten nu geen gedetineerden meer, maar het is wel een museum. Ik was erg aangeslaan toen ik daar binnenkwam. De getuigenissen, de beelden, de sfeer, ... sleepten mij echt in het gevangenisleven.
Daarna nog eens lekker gaan terrassen op de markt van Tongeren waar we Ambiorix konden bezichtigen. Het was stralend weer waardoor we toch nog even naar het nationaal park gereden zijn. Maar ons geluk bleef niet duren, wolken kwamen over het park heen en we besloten om 18u terug te keren naar huis. 2u10 min rijden en ik was terug van een deugdoend weekend. Zo mag het wel ieder weekend zijn! :-)Ik heb niet veel foto's kunnen nemen. Bovendien ben ik de goeie Canon "kwijt" nu Mieke en ik gaan samenwonen zijn (de Canon is van mijn ouders ;-)). Voorlopig dus terug foto's met de oude Medion :-)Slechts enkele foto's hier.


Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.