[INWE] Centraliseren van gegevens

Submitted by Anonymous (not verified) on Sun, 01/10/2006 - 10:45 | Posted in: INWE

Ik ben altijd al een voorstander geweest voor het centraliseren van gegevens.

Ik ben in mijn 1e kandidatuur begonnen met het opslaan van de oplossingen van oefeningen. Neen, niet om andere mensen lui te maken, maar om andere mensen te HELPEN! Je leert in mijn ogen veel meer als je eerst ZELF zoekt op de oplossing, en als het niet lukt, gewoon een oplossing bekijken.
Probleem echter was dat ik niet alles op het forum van http://www.inwe.be kon zetten. Daarom heb ik hier dan maar een Repository aangemaakt.Maar de Repository werd niet door iedereen gevonden, en er was geen uniformiteit.In september 2006 hebben Matje en ik, een wiki geïnstalleerd op inwe.be. Ik zal vanaf heden al mijn oplossingen (proberen) overzetten naar http://wiki.inwe.be. Dit zal niet van de ene dag op de andere dag gebeuren, aangezien mij dat teveel werk gaat vragen.Mijn bestanden van 4III zullen wel rechtstreeks op de wiki geplaatst worden.
Greetz,

Jochus

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.