[Movie] 2Fast, 2Furious

Submitted by Anonymous (not verified) on Fri, 16/11/2007 - 19:04 | Posted in: Movies

Deze week heb ik nog eens 2Fast, 2Furious bekeken. Waarschijnlijk al de 5e keer dat ik hem zie, maar kom :p ...2 Fast 2 Furious (2003)

--------------------------

Brian O'Connor, een agent die in ongenade is gevallen, betaalt een zware prijs voor zijn snelheidsverslaving. Voor zover zijn bazen denken, heeft het heethoofd één van de grootste undercoveroperaties ooit verknald. De politie in Miami heeft dringend zijn hulp nodig om Carter Verone, een flashy zakenman die zijn import- en exportbedrijf gebruikt om geld wit te wassen, op te pakken. O’Connor aanvaardt het voorstel, op voorwaarde dat hij op pad mag met zijn jeugdvriend Roman Pearce, die net als hij bezeten is van snelle wagens. Wanneer zij samen zich aan de afspraak houden met de politie, zal hun volledige strafblad voortaan schoon zijn. Ze sluiten zich aan bij Verone, om zogenaamd veel geld te gaan verdienen. In werkelijkheid willen ze Verone betrappen op een misdaad, om hem zo op te kunnen sluiten. O'Connor en Pearce moeten van Verone een geheim pakketje bezorgen. Wanneer zij dit goed zullen bezorgen bij Verone, krijgen ze elk 100.000 euro. Ze geven deze informatie door aan de politie, die hen tijdens de rit zal volgen.


Bron: WikipediaIk vind de film niet slecht. Qua verhaallijn vind ik het iets minder, maar de beelden/acties zijn dan wel knap om zien. Misschien zeg ik dat ook omdat ik een autoliefhebber ben. Als ik de 2e film moet vergelijken met de eerste zou ik toch voor de eerste gaan omdat ik daar het verhaal beter vond. De spanning lag ook "iets" hoger. Dat had ik niet echt zo bij de 2e. De 2e vind'k dan wel beter gefilmd, of misschien komt dat omdat Eva Mendes 1 van de actrices is :p ...Conclusie: 6/10

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.