Formule 1: GP van Bahrein 2010

Submitted by Jochus on Sun, 14/03/2010 - 15:30 | Posted in: Sport

Ahhh, eindelijk terug Formule 1 :-). Lekker languit in de zetel, en genieten van de Formule 1 op den BBC :-). Dit jaar supporter ik (na het wegvallen van Raikkonen) op Massa. Massa heeft al altijd in de schaduw gereden. Eerst Schumacher, dan Raikkonen en nu weer Alonso. Die jongen verdient het om eens een wereldtitel op zak te hebben. Toch ben ik bang dat Alonso met de titel zal lopen. Erg vind'k het niet, want ik heb altijd veel respect gehad voor Alonso. Hij heeft de laatste jaren veel pech gehad met de wagen van Renault: die was gewoon weg niet goed genoeg.

Verder ben ik blij dat mijn "held", Michael Schumacher, terug is. Maar ik ben bang dat zijn comeback niet super geslaagd zal zijn. Hij zal uiteraard strijden voor podium plaatsen. Hij heeft de ervaring EN het talent, maar ik denk dat zijn leeftijd toch parten zal spelen. Maar momenteel is de Mercedes wagen niet sterk genoeg. Nuja, in het seizoen kan er nog veel veranderen :-) ... Dus concreet: voor mij zou de wereldtitel als volgt mogen eindigen:

  • 3. Michael Schumacher
  • 2. Fernando Alonso
  • 1. Felipe Massa

Dit jaar doen Sander, Stefan en nog wat personen aan een Formule 1 voorspelling. Niets mee te winnen, niets mee te verliezen. F1special.nl gaat er dit jaar een voor een jaartje uit, zodat ze hun pronostiek-game op punt konden stellen. Sander vond als alternatief: http://www.f1toto.com. De site zit technisch beter in elkaar en ook de backend draait stukken beter. 1 groot nadeel: je kan je pronostiek wijzigen tot 2u voor de race. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze voorspelling aan te passen na de chrono. Vroeger konden we dat maar tot net voor de chrono ...

Mijn voorspelling:

De race zelf was pokkesaai. De nieuwe regels hebben Formule 1 verziekt. Toch ben ik blij dat ALO - MAS een 1-2 finish kon maken.

De (voorlopige) stand:

Comments

Submitted by CyCo on Tue, 16/03/2010 - 22:00
 

heel mooie prono van Jochus dus ;) rank 46 van de 8000+ deelnemers
SKY = Stefano
putmans = Nicolas
fjomand = Stefan

(wel foutje daar in je post; "Vroeger konden we dat maar tot net voor de chrono")

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Full HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • You can caption images (data-caption="Text"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • You can enable syntax highlighting of source code with the following tags: <code>, <blockcode>, <bash>, <cpp>, <css>, <html5>, <java>, <javascript>, <php>, <sql>, <xml>. The supported tag styles are: <foo>, [foo].
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.